Hlavní obsah

Česko Slovenská SuperStar odstartovala, Habera potvrdil roli kata

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Česko Slovenská SuperStar vypukla. V neděli odstartoval první díl pěvecké soutěže, ve které potvrdil svoji roli kata porotce Palo Habera (47), který nemilosrdně popravil několik soutěžících.

Článek

„Toto je fakt na ho…, také to obrovské, smradlavé ho…," zněl jeden z tvrdých výroků Pala Habery. "Čau, ahoj, do videnia a nespievaj už nikdy v životě" nebo "Chce to hlasový klid, tak dvacet až třicet let," i to si vyslechli od Habery soutěžící. Zpěvákovi se začalo říkat porotce kat už při Slovenské SuperStar. V historicky první Česko Slovenské SuperStar ve svých popravách bude zřejmě pokračovat. 

První díl SuperStar měl za úkol představit porotu ve složení Marta Jandová, Dara Rolins, Ondřej Hejma a Palo Habera a také moderátorskou dvojici Leoše Mareše a Adelu Banášovou. Medailonky moderátorů připomněly Leošovi milenecké avantýry i Banášové rachitickou postavu. Adelu často slovenská média označují jako nejznámější slovenskou anorektičku. První díl představil také první adepty na hvězdnou pěchotu.

Porotu nejvíce zaujal soutěžící Roman, který si svůj podivný outfit pořídil v sexshopu a čtyřiatřicetiletá žena Jana Gruberová z Brna s jemným hláskem hrající na elektrické varhany. Do dotazníku napsala věk 29 let, horní hranice pro přihlášení byla třicet let. Oba nepostoupili.

Do Česko Slovenské SuperStar se přihlásilo více než jedenáct tisíc soutěžících. Z nich vybrala porota 118 nejlepších adeptů, které čeká druhá fáze soutěže - zpívání v divadle. Na konci dlouhé vyřazovací cesty pak zbyde 24 semifinalistů, kteří budou bojovat o přízeň televizních diváků. První finálový večer se bude konat 25. října. Jméno historicky první Česko Slovenské SuperStar budeme znát 20. prosince. Vítěz získá sto tisíc eur.

Reklama

Výběr článků

Načítám