Hlavní obsah

Banášová nechce být jen ozdobou Mareše

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Slovenska moderátorská jednička Adéla Banášová bude novou moderátorskou partnerkou Leoše Mareše. Nechce být jen jeho přívěskem a hodlá si urvat rovnocenný prostor.

Článek

"Jsme rovnocenní partneři a zatím všechno klape. Prostoru budeme mít oba stejně. Kdybych měla být jen hezkou ozdobou, přívěšek Leoše, tak bych do toho nikdy nešla," řekla Novinkám moderátora Česko Slovenské Superstar Adéla Banášová. "Ráda improvizuju. A v čem je moje vyjímečnost? To musí posoudit ostatní. Moderování se naučit nedá. Nikdy jsem ho nestudovala. Mluvit naučíte i papouška," dodala Banášová.

Banášová má čtyři měsíce nového partnera, ale je otázkou zda ji nezaujme některý z finalistů soutěže. Během slovenské Superstar, kterou moderovala, začala chodit s finalistou Tomášem Bezdedou a v Let´s Dance 3 si zase začala románek se svým tanečním partnerem Peterem Modrovským. "K tomu se nebudu vyjadřovat," řekla Banášová. 

Na zahajovací garden párty dorazili moderátoři i porotci Dara Rolins, Palo Habera a Ondřej Hejma. Chyběla jen Marta Jandová, která koncertuje se svojí německou kapelou Die Happy v Portugalsku. Dara, která se na párty zdržela velmi krátce, protože pospíchala za svoji dcerou Laurou, by si přála, aby zvítězil spíše rockovější typ. "Nejbližší mému srdci z minulých Superstar jsou Aneta Langerová a Petr Bende," prozradila. 

Reklama

Výběr článků

Načítám