Hlavní obsah

VIDEO: Madonna zkolabovala na pódiu

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americkou popovou hvězdu Madonnu během jejího sobotního koncertu v Sofii postihla na pódiu nevolnost a podle videa umístěného na internetu jedním z posluchačů Madonna na chvíli možná ztratila vědomí.

Článek

Jednapadesátiletá zpěvačka, známá svou pracovitostí, ve středu v Izraeli zakončila nejdelší část svého ročního turné Sticky & Sweet.

V sobotu v Bulharsku si vybrala slabou chvilku během písně Holiday. Na záběru ji drží tanečník, aby nespadla, pak s ní třese a mluví na ni. Zpěvačka se probere a dá tanečníkovi najevo, že může pokračovat.

Server Yahoo uvedl, že Madonna později zkolabovala i cestou z pódia. Doporučení, aby termíny posledních dvou koncertů v Tel Avivu posunula, odmítla.

Madonna během série koncertů Sticky & Sweet překonala svůj vlastní rekord nejvýnosnějšího turné sólového umělce. Vydělala během ntéto série 408 miliónů dolarů (7,3 miliardy korun). Jejích 85 koncertů zhlédlo 3,5 miliónu posluchačů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám