Hlavní obsah

Bývalá televizní hvězda Martina Kociánová se vrací

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ždáň

Bývalá moderátorka televizních Novin Martina Kociánová (38) se vrací. Místo televizní obrazovky si ale vybrala operetu. Kociánová bude hvězdou připravované operety Polská krev.

Článek

"Prioritou je pro mě můj syn. Do televize se zpátky nechystám. Miluju zpěv a tomu se teď vedle výchovy syna chci věnovat," řekla Novinkám Kociánová. Bývalá televizní hvězda má tříapůlletého adoptovaného syna Daniela. S manželem Tomášem ho adoptovali, když mu byl rok a půl. "Kvůli Danečkovi jsem práci výrazně omezila. Jak jsem řekla, je pro mě na prvním místě," dodala. Loni chvíli moderovala na jedné digitální televizi, odsud také ale po krátké době odešla.

Nyní se Martina Kociánová vrací do Hudebního divadla v Karlíně, kde kdysi excelovala v operetě Netopýr. V současné době zde zkouší operetu Polská krev, kde hraje jednu z titulní rolí. "Je to nádherná opera. Dostala jsem roli Wandy a moc mě to baví," dodala Kociánová. Polská krev má naplánovanou premiéru na 17. září. V rámci módní přehlídky, která se odehrála během sportovního muzikálového dne na Slapech se Kociánová představila v kostýmu z Polské krve.

Martina Kociánová se proslavila moderováním zpravodajské relace na televizi Nova. V roce 1996 odešla do konkurenční Primy moderovat hlavní večerní zprávy. Zpívala v muzikálu Krysař, více se ale specializuje na vážnou hudbu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám