Hlavní obsah

Bohuš Matuš nejraději tráví volný čas s rodinou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písek

Zpěvák Bohuš Matuš (35) představil své nové cédéčko. S tím se chce znovu vrátit na výsluní. Oficiální křest se bude konat až na podzim. Matušovy nové písničky si mohli poslechnout jen z kazeťáku jeho nejbližší při rodinné oslavě v kempu "Na Cajsce" na břehu Otavy.

Článek

Bohuš tvrdí, že ho moře neláká a letos prý asi ani nikam nepojede. Srpen, kdy Bohuš i jeho otec slaví narozeniny, již tradičně tráví v jižních Čechách a moc si to jako rodák z Písku pochvaluje.

"Do zahraničí se zatím nechystám, tady u Otavy je mnohem krásněji. Navíc, užívám si volno s přáteli a příbuznými, se kterými se nemám čas během roku vidět," prozradil Korzu zpěvák.

A protože jihočeský Písek, kde stále žije jeho otec a dva bratři, Bohuš přímo miluje, rozhodl se pořídit otci k sedmapadesátým narozeninám karavan. V kempu pak na jeho oslavu uspořádal velkolepý ohňostroj.

"Chtěl jsem jim koupit někde u Písku chatu, ale otec nechtěl. Karavan je prý lepší, nebude se muset starat o zahradu a věčně něco opravovat. A když bude chtít, zajede si sem na kole vykoupat se, nebo na ryby," prozradil Matuš.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám