Hlavní obsah

Aichmajerová jde na mateřskou. V televizi ji nahradí Kobzanová

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Těhotná moderátorka Eva Aichmajerová (30) končí v televizi a jde odpočívat na mateřskou dovolenou. Hudební televize už našla náhradu. Pořad o módě bude místo Evy moderovat Diana Kobzanová (26).

Článek

„Mám za sebou první natáčení a doufám, že se Evička brzy vrátí,“ řekla Novinkám Kobzanová. „Nestíhám. Ráno jsem točila Stillisimo místo Evy, pak rychle jela do rádia a večer zpátky do televize natáčet. Je to makačka. Vzala jsem to jen proto, že jsem televizi mohla pomoct a vytrhnout jim trn z paty, “ vysvětluje Diana a dodává. „Jedinou záchranou je Lucka Koňaříková, která k pořadu, který místo Evy moderuji, píše scénáře. Kdybych měla dělat ještě to, tak se jdu oběsit,“ dodala.

Eva Aichmajerová v říjnu porodí svého prvního potomka, a tak není divu, že jí pohyb už činí problémy. Moderování privátních akcí už přísně selektuje. „Když jsem ve vedru naposledy moderovala odpolední akci, třikrát jsem se musela převléknout. Je to čím dál náročnější,“ řekla Novinkám Aichmajerová.

Na televizní obrazovku se chce po porodu syna, kterému s přítelem Reném Decastelem chtějí dát jméno Michael, vrátit jakmile to půjde. Sama by si představovala návrat už v listopadu. „Pokud bude zdravá ona i malé, říkala, že krátce po porodu by mohla být zpět,“ dodala Kobzanová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám