Hlavní obsah

Martina Balogová hlásí comeback, nová image

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Martina Balogová (30) se vrací. Bývalá hvězda soutěže Česko hledá Superstar, která dokonce před pěti lety nazpívala duet s Karlem Gottem, se stěhuje zpět do Prahy. Změnila od základu svou vizáž a znovu se pokusí "dobýt svět".

Článek

Martina je takřka k nepoznání a nutno dodat, vypadá naprosto skvěle. S novou image se chystá opět na koncertní podia a brzy plánuje vydat desku.  „Za týden se s manželem a dvouletým synem Pepou stěhujeme do Prahy. Chci zpátky na výsluní,“ řekla Novinkám Balogová.

Finalistka první řady Česko hledá Superstar před čtyřmi lety Prahu opustila, otěhotněla a s manželem se rozhodla se odstěhovat zpátky do Ústí nad Labem. „Neuměla jsem se ve světě showbyznysu pohybovat a nikdo mi v té době nepodal pomocnou ruku,“ vysvětluje.

Nyní chce Balogová opět zářit. A podstoupila pořádné změny. Vlasy si nechala výrazně zkrátit a ztmavit a také zhubla. „Chci ještě pár kilo dolů . Stále jsem plnoštíhlá,“ prozradila Novinkám plány. Martina s rodinou se stěhují do bytu v pražských Holešovicích. Její manžel dokonce opustil práci. A to jen kvůli plánovanému comebacku Balogové.

„Pepa dal výpověď a bude si hledat práci v Praze. Jsem mu za to moc vděčná. Má vystudovanou obchodní akademii, je velmi schopný a věřím, že brzy něco najde,“ řekla Balogová.

Reklama

Výběr článků

Načítám