Hlavní obsah

Michael Jackson má možná utajeného vlastního dospělého syna

– Los Angeles

USA žijí novou pikantérií z kauzy Michael Jackson - vynořil se totiž jeho údajný neznámý syn. Pětadvacetiletý Omer Bhatti chce v nejbližších dnech dokázat testem DNA, že je potomkem popové legendy. Kdo pečlivě sledoval záběry z posledního rozloučení s Jacksonem, možná si na židli v první řadě vedle zpěvákových sourozenců všiml zdrcené tváře mladíka, který skrýval smutek za slunečními brýlemi. Podle všech dostupných informací oplakával smrt vlastního otce.

Foto: Profimedia.cz

Mezi Jacksonovými nejbližšími v první řadě na pohřbu nechyběl ani Omer Bhatti (zcela vlevo).

Článek

Popový král přiznal přátelům, že má dospělého syna, v roce 2004. Tehdy uvedl, že měl v roce 1984 poměr s Norkou Piou a ze známosti na jednu noc vzešel chlapec. Ten se poté dokonce po zpěvákově boku objevil několikrát jako dětský tanečník. Později se s rodinou vrátil do Osla, kde žije dosud a živí se tam právě jako tanečník.

"Byl králem popu. Ale pro nás byl něčím mnohem víc,“ svěřila se novinářům po Michaelově smrti Omerova matka Pia. Ačkoli se nikdo z rodiny Jacksonových k Omerově původu nechce vyjadřovat, mladík měl výsadní právo usednout na vzpomínkovém rozloučení ve Staples centru v Los Angeles mezi Michaelovy sourozence do první řady. Přitom slavné osobnosti a nejbližší přátelé popového krále museli přijmout židle až v dalších řadách.

Videa z Neverlandu

Omer žil dokonce několik let na ranči Neverland a existuje videonahrávka, na níž si u Jacksona doma rozbaluje vánoční dárky. Na záběrech je mu čtrnáct let a hraje si na nich se svými mladšími sourozenci – dalšími z Jacksonových dětí.

Foto: Profimedia.cz

V první řadě na vzpomínkovém programu seděl i záhadný mladý muž - Omer Bhatti (v kroužku).

V roce 2003 byl Omer přítomen na Michaelově oslavě narozenin a na party jel se zpěvákem limuzínou. Údajně byl také na ranči Neverland v roce 2003, kdy policie vyšetřovala Michaela kvůli obvinění z pedofilie.

"Bylo to odporné. Bylo tam celé oddělení policie ze Santa Barbary. Vůbec jsme nevěděli, proč tam jsou. Michael nebyl doma,“ uvedl loni Omer při vzpomínkách na vyšetřování.

Když se Omer narodil, najal Jackson dvě asistentky, které pomáhaly chlapečka vychovávat v Oslu. Poprvé se pak Omer potkal s otcem ve svých dvanácti v Tunisku, kde popovému králi předvedl taneční kreaci okopírovanou z jeho vlastních pohybů.

Rodiče na ranči pracovali

O rok později už bydlela celá Omerova rodina na ranči Neverland. Matka přitom pracovala jako chůva, zatímco její manžel jako řidič. Jakmile se zpěvák začal soudit a z ranče se odstěhoval, vrátili se Bhattiovi do Osla.

"Loajalita je pro mě nejdůležitější věcí. Jsem v kontaktu s Michaelem a myslím, že moje loajalita vůči němu je důvodem, proč jsme pořád v kontaktu. Je to neskutečně dobrá lidská bytost,“ uvedl Omer v rozhovoru z roku 2008.

"Ano, vím o tom, viděl jsem ho tam,“ přiznal Omerův "nevlastní“ otec Riz Bhatti britskému listu The Sun, že jeho syn skutečně seděl na rozloučení s Jacksonem v první řadě mezi bratry. "Říkal jsem ženě, ať počká, až si toho všimne tisk, že je to docela velká věc,“ dodal Pákistánec Bhatti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám