Hlavní obsah

Bubeník Tokio Hotel dostal po hlavě půllitrem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Magdeburg

V nemocnici s tržnou ránou na hlavě skončil v noci na neděli bubeník německé chlapecké kapely Tokio Hotel Gustav Schäfer. Ke zranění přišel na diskotéce v Magdeburgu, kde ho neznámý člověk udeřil do hlavy sklenicí na pivo, informovala dnes agentura DPA.

Foto: Profimedia.cz

Skupina Tokio Hotel má plno mladých fanoušků. Bubeník Gustav Schäfer je na snímku zcela vpravo.

Článek

Lékaři 20letému Schäferovi asi tří- až čtyřcentimetrovou ránu na zátylku zašili. Policie zahájila vyšetřování ve věci nebezpečného zranění hlavy a na příští dny plánuje výslechy svědků, uvedl mluvčí policie ve východoněmeckém Magdeburgu.

Co přesně se v neděli nad ránem na diskotéce stalo, není zatím zcela jasné. Deník Bild napsal, že jistý mladík Schäferovi nadával a pak se strhla rvačka, při které bubeník dostal do hlavy několik ran pivními lahvemi.

Letos na jaře vyšlo najevo, že členové skupiny Tokio Hotel a jejich rodinní příslušníci jsou již několik let oběťmi stalkingu, tedy nebezpečného obtěžování. S tím prý souvisel i incident, kdy kytarista Tom Kaulitz dal na benzinové pumpě facku neodbytné ctitelce.

Skupina Tokio Hotel z Magdeburgu patří v posledních letech v německojazyčných zemích ke komerčně nejúspěšnějším kapelám. Čtveřice ale dokázala strhnout davy zejména dospívajících fanynek i jinde, Českou republiku nevyjímaje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám