Hlavní obsah

Žena schovala mrtvého mazlíčka do mrazáku a tvrdila, že tam má chléb

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prievidza

Policisté ve slovenském městě Prievidza zažili šok, když v bytě jedné ženy našli v mrazáků psa. Žena policistům tvrdila, že o tom vůbec nic neví a domnívala se, že tam má zmražený chléb. Informovala o tom televize Joj. Do bytu problémové ženy přišla kontrola sociálního úřadu v doprovodu městské policie. Při prohlídce mrazáku objevili tělo malého psa, pravděpodobně yorkshira.

Foto: Profimedia.cz

Yorkshirové jsou roztomilí, drobní společníci (Ilustrační foto)

Článek

Majitelka bytu tvrdila, že o žádném psovi nic neví.Do mrazáku prý něco uložil její přítel a ona se domnívala, že je to chléb.  Žena také prohlásila, že psa nikdy neměla. Sousedé přitom potvrdili, že z jejího bytu slyšeli psí štěkání. Slyšeli ho každý den, naposledy před třemi měsíci.

"Řekla mi, že psa dala kamarádce," uvedla sousedka. Je pravděpodobné, že žena před třemi měsíci vložila psa do mrazáku. "Předpokládáme, že žena si chtěla udržet kontakt se psem, tak si ho schovala v mrazáku," uvedl psycholog Marek Benkovič.

Případ už vyšetřuje policie. Vyšetřovatel na základě pitvy určí, zda pes nezemřel až v mrazáku. Pokud ano, ženě hrozí za týrání zvířete šest měsíců až tři roky vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám