Hlavní obsah

Paris Hiltonová: Mám na víc, než být jen manželkou fotbalisty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Paris Hiltonová se rozhodla, že svým fanouškům vysvětlí, proč se nedala dohromady s Cristianem Ronaldem a po krátkém románku mu dala košem. Inteligentní blondýnu sice portugalský fotbalista okouzlil, ale jen na malou chvíli, než jí došlo, že má navíc a že nechce být pouze manželkou fotbalisty jako Victoria Beckhamová.

Článek

"Nechtěla jsem s Ronaldem začít randit, protože jsem neměla v úmyslu skončit jako nějaká manželka fotbalisty. Lidé říkali, že jsme byli novými Beckhamovými, ve skutečnosti lidi říkali, že jsem chodila a říkala to já, ale není to pravda," prohlásila Hiltonová, o níž lze jen stěží říct, že je něčím víc než členkou miliardářské rodiny zakladatelů luxusní hotelové sítě.

"Posh a Beckham jsou nádherným a okouzlujícím párem, ale já bych nechtěla být jen manželkou fotbalisty,“ uvedla Hiltonová stroze.

Paris Hiltonová sice uznala, že pro neznámou tvář to může být cesta ke slávě, ona ale touží po jiné kariéře: "Některé holky se proslavily tím, že se staly manželkami fotbalistů. Já bych ale nechtěla nikdy patřit do této škatulky.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám