Hlavní obsah

Kytarista Oasis utratil za drogy milión liber

Novinky,

Kytarista skupiny Oasis Noel Gallagher v rozhovoru pro italský list Corierre Della Serra řekl, že na životě rockera je nejkrásnější braní drog. Podle svých slov za ně do konce roku 1998, kdy drogy přestal brát, utratil milión liber.

Foto: Profimedia.cz

Noel Gallagher

Článek

"Do roku 1998 jsem musel utratit za drogy milión liber,“ řekl kytarista skupiny Oasis a dodal: „Pak jsem s tím skončil, protože je to špatné pro zdraví, mozek, život i lidi kolem vás.“ Zdůraznil ale, že nikdy nebral heroin, který, jak řekl, zabíjí lidi.

Gallagher byl známý svými drogovými excesy. Už dříve přiznal, že si jednou šňupl kokain, když byl na recepci v sídle premiéra na Downing Street. Dal si ho na toaletě vyhrazené pro královnu, připomíná server Ananova, který o rozhovoru informoval. Gallagher byl dlouho příznivce britských labouristů.

„Nejhezčí na tom, když jste členem rockové kapely, je braní drog,“ řekl Gallager v rozhovoru a napadl zpěváka skupiny Coldplay: „Když vidím, jak Chris Martin říká, že nikdy ve svém životě nebral drogy, tak si myslím, že je idiot.“

Dvaačtyřicetiletý kytarista se pustil i do U2: "Na koncertech Coldplay a U2 jsou vždycky poselství o chudých lidech a nebo lidech umírajících hlady. Ok, ale proč bychom si nemohli udělat hezký večer. Musíme se pořád cítit vinni?“

K tématu ještě dodal, že viděl příliš mnoho koncertů, kde kapely nehrály a jen hovořily o politice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám