Hlavní obsah

Russell Crowe nechal v malé hospůdce spropitné osmnáct tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Russell Crowe nepatří mezi nejoblíbenější hosty amerických restaurací, už nesčetněkrát jako nespokojený zákazník totiž napadl obsluhu. Ovšem majitelé a číšníci z velšské hospůdky by tomu uvěřili jen stěží. Slavný Australan se k nim totiž choval hezky a navíc jim nechal obrovské spropitné 600 liber, které v přepočtu na koruny představuje osmnáct tisíc.

Článek

Crowe zavítal do podniku během natáčení filmu, v němž hraje Robina Hooda. Do hospody pozval kolegy na večeři a zaplatil za ně celou útratu, přičemž číšníkům nechal tuzér ve výši šesti set liber. Navíc celý podnik bavil hrou na kytaru a zpěvem.

„Bylo to naprosto nereálné,“ vzpomíná na setkání číšník z podniku Carew Inn v jižním Walesu. Ačkoli v podniku byl štědrý, producenty filmu Crowe nijak nešetří.

Podle zdrojů z natáčení totiž požaduje, aby ho denně na plac ve Walesu z místa jeho pobytu ve Windsoru přemísťovala helikoptéra. Cena za let tam a zpět vyjde na desítky tisíc korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám