Hlavní obsah

Matka Jacksonových dětí přiznala, že zpěvák není biologickým otcem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Debbie Rowová je biologickou matkou prvních dvou dětí zpěváka Michaela Jacksona, jenž však sám je otcem svých potomků jen úředně. Bývalá sestra jen pár hodin po smrti popového krále prozradila, že děti byly počaty umělým oplodněním spermatem od neznámého dárce a ona s Michaelem nikdy v životě neměla sex, ačkoli krátce byli manželé. Dvanáctiletý Prince Michael i jedenáctiletá Paris Katherine byli počati umělým oplodněním na klinice.

Foto: Profimedia.cz

Jacksonova druhá manželka Debbie Rowová

Článek

Bylo to v době, kdy jsme oba v našich životech byli zrovna velmi osamělí. Oba jsme milovali zvířata, a tak jsme si začali povídat,“ zavzpomínala na setkání se zpěvákem Rowová. Svou výpovědí posmrtně opět rozvířila pochybnosti o Jacksonově sexualitě. Ten údajně nespal ani s první manželkou Lisou Marií Presleyovou, která mu odmítla porodit děti.

„Michael byl rozvedený, sám a chtěl děti. Byla jsem jedinou, která mu řekla: ´Porodím ti děti.´ Nabídla jsem mu svou dělohu, byl to dar. Bylo to něco, čím jsem ho opravdu učinila šťastným… Byla jsem jen nádobou. A nebylo to Michaelovo sperma,“ odmítla Rowová v rozhovoru pro britský list NOTW, že by byl Jackson biologickým otcem dětí.

"Vše bylo předem domluveno, smluvně ošetřeno a honorováno: „Dostala jsem za to zaplaceno a šla jsem dál. Vím, že své děti nikdy znova neuvidím,“ řekla žena, o které se však nyní spekuluje, že by se mohla pokusit získat děti do svého opatrovnictví.

Když se stala neplodnou, zanevřel na ni

Rowová s Jacksonem nikdy neměla sex, přestože v letech 1996 až 1999 byli manželi. A po porodu Paris Katherine navíc Rowová zůstala neplodnou.

„Nikdy se mnou nechtěl žít. Proto mi koupil dům. Vždycky tu byl můj dům a jeho dům, nikdy náš. Chtěl se tvářit, že jsme rodina. Ale nikdy jsme spolu nežili jako pár. Nikdy jsme neměli sex. Měl svou cestu, vedl si svůj život. Porod byl moc těžký. Moje vnitřnosti byly zničené a já zůstala neplodná. Když zjistil, že nemůžu mít děti, nechtěl se mnou mít už nic společného,“ vzpomínala Rowová na chvíli, kdy se s ní zpěvák rozvedl.

Reklama

Výběr článků

Načítám