Hlavní obsah

Nic než pravda: čiperná důchodkyně podvádí svého muže se "zajíčky"

– Praha

Show se vším všudy, jinak se ani nedá poslední díl nazvat. Kdo by ale čekal, že se o ni postará 65letá důchodkyně Jana Sedláková, která vypadá o deset let mladší, ale cítí se tak maximálně na 30? Pokud do dnešního dne starší generace vyčítala té mladší, že se její zástupci neumí chovat ve vztazích a podvádí se, budou teď nožná několik dní potichu. Paní Jana ukázala, že když má člověk k nevěře sklony, tak se jí nevzdá v žádném věku.

Článek

Jana Sedláková (65) je jasným důkazem toho, že pro někoho může být i žena v pokročilém věku atraktivní a že i stárnout se musí umět. Bývalá tělocvikářka je na první pohled temperamentní, výřečná a vzdělaná dáma. Žena, které by mohly i ženy mnohem mladší závidět, a to rozhodně nejen perfektní figuru. Zcela jistě nechce, aby ji okolí vnímalo jako stárnoucí důchodkyni – naopak. Jenže vše hraničí až s jakousi fobií.

Paní Jana vlastně prožívá spokojený a pro někoho možná i záviděníhodný život. I když ani jí se nevyhnuly nepříjemné situace, jako byl například rozvod, vše dokázala překonat a s manželem i jeho novou partnerkou, zůstali tehdy všichni přáteli. Nevěru jakoby vůbec neřešila a nevadila jí.

Jana se v červeném křesle velmi otevřeně rozhovořila i o sexu. Rozhodně se mu nevyhýbá ani v současné době. Její přítel Vláďa, který sedí ve studiu jako patron, tato slova veřejně potvrzuje. Na Janě je vidět, že si zakládá na svém atraktivním vzhledu a že jí lichotí to, že působí jako o mnoho let mladší. Přiznává také, že si vybírá výhradně mladší partnery a o dvacet let mladší "zajíčci" jí zcela vyhovují.

Ve studiu si se svým partnerem poprvé oficiálně do očí přiznali své nevěry a nevypadalo to, že by to s někým z nich nějak hnulo, Jednoduše to neřešili. Jana ovšem řešila, jaké peníze jí za účast v soutěži stojí a po dosažení částky sta tisíc korun soutěž ukončila a zajímavou sumu si odnesla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám