Hlavní obsah

Nic než pravda: brala si za muže vzpěrače, nakonec se musela vzpírat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V reality show Nic než pravda se nejprve uzavřela cesta soutěží pro Gustava Korkčkovského, který v červeném křesle vzpomínal na své dětství a vzpomínání to nebylo nikterak radostné. Po něm přivítal moderátor Petr Šiška drobnou paní, jejíž příběh by se dal stručně charakterizovat: "Byla jsem podporou vzpěrače… vzepřela jsem se já.“

Článek

Minulý týden se na televizních obrazovkách začal odvíjet neutěšený životní příběh Gustava Korkčkovského, osmnáctiletého studenta střední zdravotnické školy. Možná to bylo právě jeho velmi krušné dětství, které Gustava vedlo k tomu, že se rozhodl studovat "zdrávku“. Možná právě proto, že v životě prožil to, co prožil, chce pomáhat druhým. Pravdu zná jen on sám.

Ve studiu zazněla i slova jeho vychovatelky z dětského domova, kterou si Gustav pozval jako patronku a na kterou je dodnes velmi citově fixován. Tato "teta“ je také tou osobou, která Gustavovi fandí a také ho tlačí k dalšímu studiu a nabádá ho k tomu, aby školu rozhodně nevzdával. 

Gustav ukázal, že rozhodně nežije někde na obláčku a krásných 100 tisíc si ze soutěže odnesl.

Manželství nevycházela

Ani další soutěžící neměla zrovna lehký život. Bohumile Fazekašové je 53 let a do studia přijela z Nýrska na Šumavě. Pracuje jako dělnice a přivydělává si podnikáním – provozuje bazar s nábytkem. Byla celkem třikrát vdaná, ale ani o jednom manželství se nedá říct, že bylo šťastné. A proto není divu, že se dalších vztahů bojí.

Do prvního manželství vstupovala v 17 letech – asi nikoho nepřekvapí, že důvodem svatby bylo její těhotenství. Z manžela se vyklubal agresor a opilec, a tak se manželství rozpadlo. Další dva sňatky mají jedno společné – v obou případech si Bohumila brala vrcholové sportovce – vzpěrače. Ani jeden z těchto vztahů se však neudržel.

Bohumila mluvila o svém dětství, kdy se snažila co nejvíce osamostatnit, ale nakonec ji to dovedlo do vztahu, ve kterém nebyla z čisté lásky. I ona nakonec svou cestu soutěží ukončila úspěšně a jasně ukázala, že je lepší vrabec v hrsti než holub na střeše.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám