Hlavní obsah

Američana zatkli, když opilý havaroval s pojízdnou barovou stoličkou

Newark

Osmadvacetiletý Kile Wygle z Ohia byl zatčen a obviněn z řízení v opilosti. Naboural se totiž se svou motorizovanou barovou stoličkou. Mladý muž si sestrojil zajímavé vozítko, které prý dosahuje rychlosti až 60 kilometrů v hodině.

Článek

Jak uvádí list Newark Advocate, ke konstrukci přímo frankensteinovského vozidla užil Wygle barovou stoličku s potahem z červené umělé kůže a sekačku na trávu.

Při návratu z hospody Kile Wygle havaroval. Sám neohrožený konstruktér policistům tvrdil, že sice s vozítkem o síle pěti koní může dosáhnout až šedesátikilometrové rychlosti, ale při dopravní nehodě, kterou způsobil, jel prý jen třicítkou.

Inspektor, který svérázného motoristu vyslýchal v nemocnici, tvrdí, že se mu pan Wygle přiznal k vypití asi 15 piv. Ale nasával prý až po nehodě.

"Jel jsem na barové stoličce a měl jsem nehodu. Když jsem se naboural, nebyl jsem opilý. Pil jsem až pak, protože mě bolela hlava," prohlásil konstruktér netradičního stroje. Policii ale nepřesvědčil a byl obviněn z řízení v opilosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám