Hlavní obsah

VIDEO: V Indii se stane hitem nealkoholický nápoj z kravské moči

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lidé z indického hinduistického národního hnutí tvrdí, že jsou ve finální části vývoje nového nápoje z kravské moči. Vedoucí vývoje Om Prakash uvedl, že nápoj zvaný "gau jal" či kravská voda již prošel laboratorními testy a bude uveden do prodeje velmi brzy, možná již do konce tohoto roku.

Článek

"Nemějte obavy, nebude to cítit jako moč a bude to velmi chutné. Navíc bude nápoj i zdravý. Oproti ostatním nealkoholickým nápojům nebude obsahovat žádné toxiny. Kravská moč bude smíchána s bylinkami, což poskytne nápoji, který bude levný, výjimečnou chuť," uvedl Prakash.

Další detaily už ovšem hodlá Prakash až do uvedení nápoje na trh tajit. Je si ovšem jist, že nápoj bude mít potenciál soutěži s takovými velikány, jako je Coca Cola či Pepsi Cola. "Budeme jim dobrými soupeři, jelikož náš nápoj bude lidem velmi prospěšný. Samozřejmě zvažujeme také export," dodal Prakash.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám