Hlavní obsah

Tříletou ruskou holčičku vychovávali pouze psi

– UFA

Sociální pracovníci z Ufy v Ruské federaci našli holčičku, o kterou se starali jen psi. Její matka, těžká alkoholička, se o ni nezajímala. Dívenka jménem Madina byla nalezena nahá. Zahřívali ji psi a ti jí také přinášeli kosti, které ohryzávala. Tříletá holčička umí jen dvě slova - "ano" a "ne". Když se k ní lidé přiblíží, vrčí jako pes.

Foto: Profimedia.cz

Malá dívka vyrůstala jen ve psí společnosti. Ilustrační foto.

Článek

Podle listu Daily Mail se ostatní děti v okolí dívce vyhýbaly. Matka Madiny, třiadvacetiletá Anna, ji po většinu jejího života naprosto ignorovala. Sama hodovala u stolu, zatímco její dcera jedla na zemi se psy.

"To dítě je úplný andílek, ale nedostalo se jí žádné lásky a péče, krom té, kterou jí poskytovali psi. Když se její matka zlobila, Madina utíkala pryč, ale děti si s ní na hřišti nehrály. Skoro vůbec neumí mluvit a se všemi se jen chtěla prát. Takže se jejími nejlepšími přáteli stali psi. Hrála si s nimi a když bylo v zimě chladno, také s nimi spala," říká sociální pracovník.

Madinin otec zmizel krátce po jejím narození, a podle sousedů právě proto začala její matka Anna pít. Když k ní dorazila policie, aby dítě převzala do péče sociálních úřadů, Anna prý prohlásila: "Já se o svou dceru starám."

Podle sociálních pracovníků je až neuvěřitelné, že i přes nesmírně těžký život je malá Madina tělesně i duševně zdravá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám