Hlavní obsah

Kateřina Sokolová: s přítelem Jeanem to je taková romantická idylka

– PRAHA
Novinky, Jakub Kynčl

Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová se rozhodně v posledních týdnech nenudí. Po menších neshodách s přítelem Jeanem se vše zcela urovnalo a Kateřina si tak nyní může užívat klidu v osobním životě a zároveň se soustředit na práci, které se jí v poslední době objevilo opravdu mnoho. Jako by to nestačilo, nastupuje na vysokou školu.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Kateřině a Jeanovi to náramně sluší.

Článek

Modeling je u Kateřiny stále číslo jedna. Nyní se chystá do Milána, kde bude tři týdny pracovat. "Mám už tam nasmlouvané nějaké práce, tak se docela těším, ale pravda je, že se mi bude stýskat po příteli. Naštěstí je hrozně hodný a přijede mě tam na čtyři dny navštívit, abych se necítila sama," řekla Novinkám Kateřina Sokolová.

"Aby toho nebylo málo, tak jsem si do budoucna naložila i studium. Nastupuju na vysokou školu obchodní v Praze, takže volného času bude asi jen velmi málo, pokračovala Kateřina a dodala: "Mám velké štěstí, že mám oporu v příteli, jinak bych to asi nezvládla."

Kateřina Sokolová se přítelem vyfotila v Paříži. Foto: Kateřina Sokolová

O vztahu se loňská Miss ČR rozpovídala nejvíce. "Měli jsme takový romantický usmiřovací výlet do Paříže na čtyři dny v půlce září a byla to paráda. A vypadá to, že se snad mám ještě na co těšit, na Vánoce bychom měli letět s Jeanem do New Yorku," informovala Kateřina o plánech, které se svým tureckým přítelem mají.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám