Hlavní obsah

Třináctiletý si objednal prostitutky, aby s nimi mohl hrát hry na počítači

– NEW YORK
Novinky, jky

Teprve třináctiletý Ralph Hardy z Texasu se podvodně dostal k tátově kreditní kartě a zaplatil si dvě prostitutky. Chytrý třináctiletý Texasan si u banky, ve které měl jeho otec účet, objednal extra kreditní kartu spojenou s otcovým účtem. Policie ho za to obvinila z podvodu.

Článek

Mladík s sebou na party s prostitutkami vzal mimo jiné i své kamarády a zaplatil hotelový pokoj. S nevěstkami chtěli chlapci hrát akční hry na počítači.

Během divoké akce se chlapci podařilo utratit neuvěřitelných 30 tisíc dolarů (asi 480 tisíc korun). Celou jízdu zakončil s kamarády a prostitutkami na hotelovém pokoji, kde všichni hráli na počítačové konzoli X-Box 360 akční hru Halo. Za každou z dívek dal chlapec v přepočtu 16 tisíc korun. Informoval o tom server money.co.uk.

Prostitutky vyšly z celého večírku bez trestu. Policii ženy řekly, že pojaly podezření v moment, kdy jim chlapci řekli, že by si s nimi raději hráli na X-Boxu, než aby si hráli s nimi. Nicméně si řekly, že práce je práce a že půjde o jednoduše vydělané peníze. K Ralphovi byl však soud tvrdší a udělil mu poměrně přísný trest. V následujících tří letech ho čekají pravidelné veřejně prospěšné práce.

Policie byla o podivném večírku informována hotelovým poslíčkem, kterého se chlapci po doručení zásob limonády Dr. Pepper a chipsů zeptali, kde se dají v okolí najmout prostitutky. Mladí uličníci mu řekli, že právě vyhráli velký turnaj v počítačové hře World of Warcraft a chtějí trochu relaxovat. Poslíček na ně však zavolal policii.

Prostitutkám tvrdili, že jsou liliputi

Ralph a jeho společníci řekli prostitutkám, že jsou liliputi a pracují u kočovného cirkusu. Zároveň také dodali, že americká ústava zakazuje diskriminaci postižených, a tak je nemají právo odmítnout.

Když měl Ralph vysvětlovat, proč si je objednal, tak uvedl, že to považoval za jasnou věc v momentu, kdy se jemu a jeho kamarádům podařilo vyhrát tak velký turnaj ve hře World of Warcraft. Když policisté na hotelový pokoj vtrhli, tak hoši s prostitutkami opravdu hráli akční hru Halo.

V momentu, kdy policie dorazila na místo, tak našla přibližně tři tisíce dolarů (48 000 korun) v hotovosti, elektronické přístroje, konzoli X-Box s hrami a jako bonus dvě prostitutky.

Když se policisté Ralpha ptali, co má celá tato akce znamenat, tak prý odpověděl, že by to jeho tátovi jistě nevadilo, jelikož týden předtím zapomněl na jeho třinácté narozeniny. "Na narozeniny syna jsem skutečně zapomněl, jelikož jsem měl moc práce," přiznal otec a dodal: "Chtěl jsem ho vzít do Disneylandu."

Otázkou je, jestli Ralf už na Disneyland není příliš světaznalý.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám