Hlavní obsah

Škoda Auto je nejoblíbenějším zaměstnavatelem mezi mladými ekonomy a techniky

Novinky, kil

Škoda Auto obhájila v anketě ‚trendence Graduate Barometer Czech Republic’ dvojité vítězství a je opět nejoblíbenějším zaměstnavatelem jak mezi začínajícími ekonomy, tak mezi budoucími techniky a IT experty. Do ankety se zapojilo zhruba 8 500 studentů a absolventů z 22 českých vysokých škol.

Foto: archiv Škoda Auto

Ocenění pro nejatraktivnějšího zaměstnavatele převzali z rukou organizátora Hana Kurzweilová, vedoucí péče o MNG, a Jan Frydrych, vedoucí personálního marketingu Škoda Auto.

Článek

„Skvělých výsledků, které opět potvrzují atraktivitu Škoda Auto jako zaměstnavatele, si velmi vážíme. Mladí odborníci jsou zárukou naší budoucnosti. Proto také dlouhodobě podporujeme technické vzdělávání a usilujeme o intenzivnější propojení teorie s firemní praxí,“ říká Bohdan Wojnar, člen představenstva společnosti Škoda Auto za oblast HR management.

Celkem tři sta tisíc respondentů

Studie ‚trendence Graduate Barometer’ každý rok zkoumá představy studentů a absolventů o jejich budoucí kariéře a vysněném zaměstnavateli. Anketa se provádí celkem ve 24 evropských zemích a tento rok se do ní zapojilo okolo 300 000 respondentů. Pro každou zemi se provádělo individuální šetření.

Nejlepší i v nabídce pro absolventy

Škodovka nezvítězila pouze v hlavních kategoriích. Studenti a absolventi ocenili také její realizované HR aktivity, jako je účast na veletrzích pracovních příležitostí, kariérní webové stránky a aktivita na sociálních sítích. Rovněž je dle jejich mínění nejlepší firmou v České republice v nabídce pracovních pozic pro absolventy.

Reklama

Výběr článků

Načítám