Hlavní obsah

Neomezený tarif od Vodafonu mohou využívat čtyři lidi za 1499 Kč

Mobilní operátor Vodafone nabídne jako první na trhu neomezené volání a SMS až pro čtyři SIM karty za jeden tarif. Vyjde to na 1499 Kč měsíčně včetně dvou GB přenášených dat. Firma to uvedla v tiskové zprávě. Konkurenční T-Mobile nabízí možnost přikoupit si k neomezenému tarifu další za sníženou cenu. Uživatelé mohou navíc sdílet datový limit. O2 poskytuje službu internetového připojení v rámci jednoho tarifu až pro tři SIM karty.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Tarify Red+ jsou podle viceprezidenta Vodafonu pro nefiremní zákazníky Petra Dvořáka primárně určené pro rodiny s dětmi. Obsahují volání SMS do všech tuzemských sítí. Běžný neomezený tarif pro jednoho zákazníka vyjde u Vodafonu na 749 Kč měsíčně.

Pro malé a střední podnikatele je určen sdílený tarif Business Red+. I ten nabízí k jednomu neomezenému tarifu tři další neomezené tarify. Firemní zákazníci získají navíc sdílený datový objem tři GB a pro práci v zahraničí celkem 12 dnů neomezeného volání, SMS a dohromady 1,2 GB mobilních dat. Sdílená data může každý správce dle potřeby dokupovat až do celkové výše osm GB.

Vodafone zároveň zrychlil mobilní připojení domácností na dvojnásobných osm Mbit/s. Prostřednictvím wi-fi modemu, který je připojený k internetu prostřednictvím LTE, může uživatel připojit až 36 koncových zařízení. Cena se zvýšila o 50 korun na 449 Kč měsíčně.

Vodafone pokrývá sítěmi LTE a 3G více než 96 procent české populace, z hlediska území to je pokrytí více než 84 procent. Operátorovi loni klesl počet zákazníků o 39 000 na 3,24 miliónu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám