Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Duel Toys 2 – souboje hraček

Novinky, Radovan Blažek

Prát se dneska osobně, to už asi není v kurzu. Daleko lepší je poslat svoje hračky, ať za nás vyřídí neshody a škoda každé rány, která při tom padne vedle. Alespoň tak to vidí tvůrci této hry.

Článek

Osu příběhu tvoří malý chlapec, který se snaží získat respekt u svých kamarádů skrze souboje svých hraček. Vždycky se tak dva nebo i více sejdou a do jakési pomyslné arény vloží svoje mazlíčky, kteří z ničeho nic ožijí a pustí se do litého boje.

Asi nikoho tak nepřekvapí, že spolu síly změří postavy, které se nejspíše nikde jinde nepotkali. Aneb jak by se vám líbilo pozorovat souboj batmana a supermana? Charakterů je zde opravdu celá řada, ale než se propracujete k těm známějším, nějakou dobu to přece jenom zabere.

K samotnému souboji pak není třeba nic podotýkat, protože se každý už určitě setkal s něčím podobným. Důležité je tedy pořádně rychlé mlácení do těch správných kláves, správnou kombinací můžete někdy vyrobit i kouzlo nebo jinou speciální vlastnost.

Škoda tak jen docela nízkého rozlišení, jinak bychom před sebou měli celkem solidní bojovou hru se zajímavým a osvěžujícím nápadem.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám