Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Gem Ball – rozbíjení starých zdí

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když starověký Egypt ani Arkanoid nejsou kdo ví jak originální náměty, jejich spojením získáváme zajímavou a docela hratelnou záležitost.

Článek

O grafice se nemá moc smysl rozepisovat, protože se dnes považuje za samozřejmost, alespoň u tohoto druhu her. Zvláště dobře to jde vidět v okamžiku, kdy se herní plocha zaplní zbytky po explozích, naklonovanými kuličkami a bonusy.

Tím se pomalu dostáváme k hlavnímu rysu celé hry. Některé napodobeniny staví jen na propracované fyzice, kdy je odstranění všech cihel z pomyslné zdi spíše hodinářskou prací. Opačný extrém, mezi něž patří i Gem Ball, na vás hned s prvními údery začnou sypat nespočet bonusů, takže to brzy vypadá jako na bojišti.

Celé je to zabalené do líbivého kabátku starověkého Egypta a sem tam odhalíme i nějaký ten povrchní odkaz na tamní mytologii. Jak už bylo řečeno v úvodu, moc originální zábava to není, ale hraje se překvapivě dobře.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám