Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Chess 3D - kvalitní české šachy

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když variací této jedné z nejstarších her existuje přehršel, stále se objevují nové a mnohé z nich nás i příjemně překvapí. A čím třeba tato? Rozhodně svou jednoduchostí.

Článek

Po grafické stránce rozhodně žádné orgie nečekejte - žádné zbytečné textury nebo podobné vymoženosti zde nenajdete - jen hrací desku a na ní figurky.

Bohužel zde chybí i umělá inteligence, což znamená, že si tento spartánský šachový simulátor vychutnáte pouze v případě, že máte po ruce živého spoluhráče. Naštěstí tedy nemusí být přímo po ruce, ale u kteréhokoli jiného počítače připojeného na lokální síť anebo na internet.

Chess 3D lze doporučit i těm, kteří se s hraním šachů teprve chystají začít. Počítač totiž kontroluje vaše tahy a také vám naznačuje, kam můžete figurku přesunout.

Body dolů jsou tak strženy pouze za absenci hry s počítačem. Prostředí, které někomu může připadat nevzhledné, může být pro jiného přitažlivé.

DOWNLOAD, homepage, 4 MB, 6/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám