Hlavní obsah

Praha se stane srdcem technologického světa. V Česku se bude konat CES Unveiled

Novinky, ort
Praha

Uplynuly sotva dva měsíce, co se v americkém Las Vegas zavřely brány největšího veletrhu spotřební a výpočetní elektroniky na světě CES, práce na novém ročníku jsou už však v plném proudu. Na zajímavé novinky počítačového světa se tentokráte mohou těšit i Pražané, právě v hlavním městě Česka se totiž vůbec poprvé bude konat akce CES Unveiled. Na ní se představí první technické novinky.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Ilustrační foto

Článek

CES Unveiled je tradičně předskokanem největšího počítačového veletrhu. Na této akci sice není vidět tolik novinek jako v americkém Las Vegas, i tak minulé ročníky řadu zajímavostí přinesly.

Letošní ročník je o to zajímavější, že se bude konat v České republice. Praha se srdcem technologického světa stane ve čtvrtek 20. října. V úterý 25. října se pak událost přesune do Paříže, kde se uskutečnily i minulé tři ročníky.

Praha je slibné město v těsné blízkosti dalších technologických líhní
Gary Shapiro, prezident a generální ředitel CTA

„Každoročně hodnotíme globální technologický dopad na cílové trhy při rozhodování o tom, které země budou hostit naše akce CES Unveiled v zahraničí, a také podnikavého ducha. Loni jsme v Paříži uvítali účastníky ze šesti zemí, a letos přidáváme do sítě pořádajících měst i Prahu, aby sloužila jako centrum pro trhy východní a střední Evropy. Je to slibné město v těsné blízkosti dalších technologických líhní,“ uvedl Gary Shapiro, prezident a generální ředitel CTA.

Samotný veletrh CES 2017 se bude konat již tradičně v lednu v americkém Las Vegas. Výstaviště bude otevřeno od 5. do 8. ledna.

Přehled toho nejzajímavějšího, co přinesl letošní ročník veletrhu CES, najdete v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám