Hlavní obsah

Apple láká na poradnu zadarmo. Za 20 hodin získal 113 tisíc fanoušků

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Starat se o své zákazníky se rozhodla společnost Apple prostřednictvím mikroblogovací sítě Twitter. Nový účet, na kterém bude nabízet rady pro majitele přístrojů s logem nakousnutého jablka, se stal už pár hodin po zveřejnění neskutečně populární.

Foto: repro Twitter

Nový účet Applu na Twitteru

Článek

Nový účet na Twitteru se jmenuje Apple Support (Podpora Applu) a americký počítačový gigant jej široké veřejnosti zpřístupnil ve čtvrtek odpoledne. Pouhé dvě hodiny stačily na to, aby novinka zaujala více než 30 000 lidí.

A zájem ze strany uživatelů zařízení s logem nakousnutého jablka stále neutichá. V pátek dopoledne, rovných 20 hodin od startu Apple Supportu, již počítadlo uživatelů sledujících kanál přeskočilo hranici 113 000.

Apple na Twitteru například ukazuje, jak lépe vytvářet poznámky.

Apple chce prostřednictvím Twitteru uživatelům radit, jak lépe využít všechny funkce svých zařízení. Hned první tip se týkal skryté funkce poznámek, která dovoluje v aplikaci Notes vytvářet odškrtávací seznamy. To se může hodit například pro vytváření nákupních seznamů.

Kanál je aktuálně dostupný v angličtině, zda budou v dohledné době přibývat nějaké nové jazykové mutace, zatím zástupci amerického počítačového gigantu neprozradili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám