Hlavní obsah

Hudební televize Mixér.cz je nově i na chytrých televizorech

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz spustila loni v dubnu novou Hudební televizi Mixér.cz. Originální klipy slavných i méně známých kapel si nově lidé mohou přehrávat také na chytrých televizorech společnosti Samsung, které nabízejí připojení k internetu a možnost instalace aplikací.

Foto: Seznam.cz

Mixér.cz na televizoru Samsung

Článek

„Majitelé chytrých televizí Samsung mají nově možnost nainstalovat si do svých televizí aplikaci internetové Hudební televize Mixér.cz. Ta stejně jako na webu obsahuje osm kanálů nabízejících hudbu přesně podle posluchačovy nálady a jeden kanál speciální. Ten je naplněn prémiovým obsahem podle toho, co se zrovna na hudební scéně děje,“ uvedl Ladislav Veselý, produktový manažer Hudební televize Mixér.cz.

Aplikace je dostupná pro všechny modely televizorů Samsung v řadách šest a sedm, které byly vyrobeny od roku 2011 dále. Hned na začátku si ji podle Veselého do svých přístrojů stáhlo na 40 000 lidí.

Foto: Novinky

Nová Hudební televize Mixér.cz

„Na rozdíl od webové verze Mixér.cz se diváci mohou těšit na kontinuální přehrávání hudby bez reklam. Ať už mají náladu na pohodový večer nebo si chtějí zavzpomínat na zlatá osmdesátá, stačí zapnout televizi, stáhnout aplikaci Mixér.cz a o nic víc se nestarat,“ doplnil produktový manažer Mixéru.

Novou aplikaci je možné stahovat přímo v chytrých televizorech Samsung. Webovou verzi Hudební televize Mixér.cz naleznete zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám