Hlavní obsah

Muž zavraždil svou expřítelkyni kvůli fotce na Facebooku

Soud v Londýně shledal pětadvacetiletého Paula Bristola vinným z loňské vraždy jeho expřítelkyně. Mladík zavraždil sedmadvacetiletou Camille Mathurasinghovou poté, co si na sociální síti Facebook vystavila fotku, na které byla zachycena se svým novým partnerem. Informoval o tom server BBC News. Bristol, který žil a pracoval na Trinidadu a Tobagu, tvrdí, že ženu zabil v afektu.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Facebook

Článek

Bristol pracoval jako inženýr v oblasti informačních technologií pro ministerstvo na Trinidadu a Tobagu. Tam se seznámil se svou expřítelkyní, která v zemi pracovala tři roky. Mathurasinghová se vrátila do Londýna v roce 2008, pak s Bristolem ještě komunikovala přes a-mail a telefon. Vloni ale začala mít o vztahu pochybnosti a našla si nového partnera.

Paul Bristol podle obžaloby během tří týdnů od zhlédnutí fotky na Facebooku loni v dubnu přiletěl do Londýna, kde ženu podle obžaloby ubodal v jejím domově. Předtím ji prý sledoval. Mathurasinghová prý den před smrtí řekla své sestře, že by asi měla utéct, protože její expřítel přijel do Londýna.

Policie útočníka zadržela při cestě z místa činu. Byl prý pokryt krví a přiznal se k zabití ženy. Tvrdí ale, že ji zabil v afektu, protože ho vyprovokovala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám