Hlavní obsah

Šéf Student Agency tepe v kampani do ČSSD

Novinky, Tomáš Holý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Okradli vás, poctivé občany, o 20 miliard! Hejtmani si vybrali černou díru Českých drah. Takovými hesly útočí od čtvrtka podnikatel a šéf Student Agency Radim Jančura na hejtmany. Ti totiž podle něj nerespektovali zákony a podepsali s Českými drahami smlouvu na provoz regionálních vlaků.

Článek

Jančurova společnost Student Agency tudíž neuspěla, na regionální tratě dokonce nebyla vypsána výběrová řízení. Podnikatel se proto rozhodl ovlivnit voliče a část peněz na rozjezd vlaků investoval do kampaně proti hejtmanům. Ti jsou všichni z ČSSD.

Kampaň potrvá od čtvrtka deset dní. Kromě internetové reklamy si Student Agency zaplatila i spoty v rádiích.

Například reklama na internetu odkazuje na stránky, kde Jančura vybízí, aby lidé napsali hejtmanům, proč kraje smlouvu s ČD podepsaly. Pod krátkým textem následuje výčet emailových adres jednotlivých krajských politiků.

Foto: Repro, Novinky

Kampaň Radima Jančury proti hejtmanům z ČSSD

Podpora od podnikatelů

Jančura se netají s tím, že má spoustu sympatizantů v celé republice. „Chodí maily od obyčejných lidí, dokonce i od podnikatelů, kteří nabízejí pro tuto kampaň zdarma svoje reklamní prostory,“ uvedl podnikatel.

Již v pondělí oznámil, že kampaň proti ČSSD je jen zkušební. Další peníze do reklamy by chtěl vynaložit na jaře před volbami. [celá zpráva]

FOTO: Student Agency

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám