Hlavní obsah

Tipněte si výsledek voleb a vyhrajte poslanecký plat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Politická situace v naší zemi většinou lidem nedělá příliš radosti, a proto jsme se rozhodli, že je nejvyšší čas to změnit. Co kdyby politika byla pro změnu zábavou? Vyberte si vlastní kandidáty do Poslanecké sněmovny, vyhrajte Fantasy Volby a získejte jeden poslanecký plat ve výši 55 869 Kč.

Volební Fantasy

Článek

Volební fantasy je hra, kterou si můžete vyzkoušet na adrese fantasy.novinky.cz. Cílem hry je trefit, kdo se dostane do Sněmovny. Hra vychází z reálných dat a výsledky se budou vyhodnocovat podle reálných výsledků. Hráč bude mít k dispozici seznam všech přibližně 6000 kandidátů (vycházíme z oficiálních dat od Českého statistického úřadu).

Volební Fantasy.

Je to úplně jednoduché. Stačí si vybrat jedenáct vlastních kandidátů, zvolit si předsedu a získat co nejvíce bodů. Vaši kandidáti získají body podle jejich reálných výsledků ve volbách. Počet preferenčních hlasů, výsledek stran nebo umístění v kraji, za to všechno kandidáti získají body.

Navíc můžete jednomu z vašich kandidátů dát divokou kartu, díky které získá dvojnásobek bodů. Z každé politické strany si můžete vybrat maximálně tři kandidáty. Podrobná pravidla najdete na adrese http://fantasy.novinky.cz/docs/pravidla.

Volební Fantasy - pravidla.

Pojďte se jednou politikou bavit. Vytvořte si vlastní kandidátku a vyhrajte jeden příjemný poslanecký plat!

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám