Hlavní obsah

Sobotku na billboardech ČSSD doplní lídři a ženy

Novinky, jov

Sociální demokraté odstartují příští týden v úterý druhou vlnu vizuální kampaně. Nahrazeny budou billboardy, na kterých je jen šéf ČSSD Bohuslav Sobotka. V každém ze čtrnácti krajů Sobotku na velkoplošných plakátech doplní lídr regionální kandidátky a také žena, která je na listině nejvýše postavena.

Foto: ČSSD

V Plzeňském kraji se na billboardech objeví po Sobotkově boku lídr kandidátky a místopředseda strany Milan Chovanec společně s referentkou krajské samosprávy Světlanou Budkovou.

Článek

V první vlně kampaně vyrukovala ČSSD s oranžovým billboardem se Sobotkou a sloganem „Prosadíme dobře fungující stát“.  Od úterý už nebude šéf sociální demokracie na billboardech sám, ale dostane společnost.

Například v Plzeňském kraji se na velkoplošných plakátech objeví po Sobotkově boku lídr kandidátky a místopředseda strany Milan Chovanec společně s referentkou krajské samosprávy Světlanou Budkovou, která je na sedmém místě. Specifická situace panuje na jižní Moravě, kde je volebním lídrem právě Sobotka.

Na billboardu nebude ve dvojím provedení, ale doplní ho dvojka kandidátky, hejtman a první místopředseda ČSSD Michal Hašek a dvanáctka na kandidátce, manažerka kvality Daniela Ottová.

Reklama

Výběr článků

Načítám