Hlavní obsah

Paroubek píše mladým: nechali jste se využít Langerem

Právo, Jiří Ovčáček

Neutuchající facebooková tvorba bývalého předsedy ČSSD Jiřího Paroubka ve čtvrtek pokračovala dalším příspěvkem, tentokrát s názvem List mladým a budoucím voličům. Paroubek v něm vzkázal mladým lidem, že se nechali před volbami využít bývalým místopředsedou ODS Ivanem Langerem a PR agenturami.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Předseda ČSSD Jiří Paroubek

Článek

„Moji mladí a milí přátelé, ano, k vám píši, zejména k velmi mladým středoškolákům a vysokoškolákům, kteří jste se loni i letos snaživě zapojovali na facebooku do kampaní a diskusí, kde jste se nechali vystrašit pádem naší země do řeckých poměrů i návratem komunistické diktatury pod mým vedením a jinými hloupostmi,“ obrátil se na mladé Paroubek.

Následně mladým vzkázal, že se přitom nechali využít Langerem. „Pan Langer a PR agentury s ním spolupracující vašeho neutuchajícího entusiasmu a zápalu pro věc svobody, demokracie a modernity prostě jen trochu využili pro svou věc,“ vetknul Paroubek do listu.

Podle Paroubkova mínění to nedalo Langerovi moc práce. „Ten Paroubek je papaláš a kolotočář a vlastně horší, nežli komunista (a možná o hodně rafinovanější). A sociální demokracie je něco podobného, jako normalizační komunistická strana,“ napsal ironicky expředseda na facebook.

Ve stejném duchu pak Paroubek o sobě a na adresu mladých lidí dodal: „Gratuluji dodatečně těm z vás, kteří jste se jistě ve velmi dobré víře dostavili na předvolební akce soc.dem., abyste tuto osobu, která si nepřeje nic jiného, než zkázu naší krásné země, prohnali vajíčky“.

Reklama

Výběr článků

Načítám