Hlavní obsah

Talmanová si utahuje z Randáka, poděkovala mu za fotky z dovolené

Novinky, Jaroslav Soukup

Lucie Talmanová, partnerka šéfa ODS Mirka Topolánka, se na svém blogu vyjádřila ke zveřejnění fotografií z dovolené v Toskánsku. Bývalému šéfovi rozvědky Karlu Randákovi ironicky poděkovala za snímky z rodinné dovolené s tím, že mu za ně ráda zaplatí. Mrzí ji také, že jí Randák fotografie nenabídl.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Premiér Mirek Topolánek s Lucií Talmanovou ve Sněmovně

Článek

Talmanová si na blogu na serveru iDnes stěžuje, že je obtížné expremiéra na nějakou delší dovolenou dostat, ve chvíli, kdy se to podaří, nikdo nemyslí na to, aby ji zdokumentoval. "Věřím, že díky vaší laskavé pozornosti bych tak mohla přeci jen mít z naší první opravdové dovolené pořádnou dokumentaci," napsala Talmanová s tím, že Randákovi i finančně přispěje.

"Ráda vám za vaše materiály zaplatím. Mohlo by to alespoň trochu snížit vaše náklady, které jste tak nezištně a z vlastní kapsy vynaložil na dokumentaci naší rodinné dovolené," střílí si z Randáka Topolánkova partnerka s tím, že by mu chtěla poděkovat za starost, s níž se o ní a jejího partnera stará.

Fotografie z dovolené v Itálii se v médiích objevily minulý týden. Topolánek je na nich zachycen ve společnosti několika českých lobbistů, či šéfa společnosti ČEZ Martina Romana.

Šéf ODS se proti uveřejnění fotografií z privátní dovolené ohradil a vyzval předsedu ČSSD Jiřího Paroubka, aby se distancoval od "fízlovských a estébáckých praktik". ČSSD se vzápětí ohradila s tím, že s fotografiemi nemá nic společného. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

ČEZ ujišťuje: Šéf nikomu nic neplatil

Šéf elektrárenského gigantu ČEZ Martin Roman ve čtvrtek prostřednictvím firemní mluvčí Evy Novákové vysvětloval svoji dovolenou v italském Toskánsku. Mluvčí...

Výběr článků

Načítám