Hlavní obsah

Středeční tah Sportky vynesl trojici sázkařů přes 50 miliónů korun

Novinky, jas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středečním tahu Sportky vyhrála trojice sázkařů přes 50 miliónů korun. Nejúspěšnější byli dva sázející z Moravy, kteří uhodli šestici výherních čísel druhého tahu. Každý z nich si tak připsal přes 21 miliónů korun. Slavit může také sázkař ze západních Čech, který v prvním tahu získal jackpot ve výši téměř 10 miliónů korun. Informovala o tom společnost Sazka.

Článek

Dvojice sázkařů, která ve druhém tahu správně tipovala kombinaci čísel 3, 9, 15, 18, 29 a 40 si rozdělí jackpot v celkové výši 42 419 212 korun. Každý si tedy přijde na více než 21 miliónů korun.

První tipující podal sázenku na jižní Moravě a k výhře mu stačilo vsadit čtyři sloupečky s doplňkovou hrou Šance. Ve druhém případě se jednalo o sázkaře ze severní Moravy, který vsadil kompletní tiket s deseti sloupečky a hrou Šance.

Třetí úspěčný sázkař podal svou sázenku na západě Čech a kombinace čísel 12, 30, 44, 45, 47 a 49 mu přinesla jackpot v prvním tahu. Na svůj tiket, na němž vsadil šest sloupců, bude dotyčný inkasovat  9 839 657 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám