Hlavní obsah

Policie zadržela přítele dívky nalezené na chatě s podřezaným hrdlem

Právo, mp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policistům se podařilo zadržet 24letého muže, který je podle nich důvodně podezřelý z vraždy o dva roky mladší ženy v Kamenné u Aše na Chebsku. Jde o jejího bývalého přítele, sdělila krajská policejní mluvčí Andrea Kávová.

Foto: René Chvalina, Právo

Článek

„Je důvodně podezřelý z vraždy mladé ženy,“ uvedla Kávová s tím, že vzhledem k probíhajícímu vyšetřování policie zatím nemůže uvolnit další informace.

Těžce zraněnou dceru bezprostředně po brutálním útoku nalezl otec, který s manželkou spal o patro výš, kolem 4. hodiny, kdy  uslyšel výkřik a seběhl dolů.

Na místo ihned vyjela záchranka, žena ale prakticky zemřela v náruči otce. Záchranáři už dívce nemohli pomoci. Oba rodiče se po hrůzném činu zhroutili „Matku jsme na místě ošetřili,“ uvedl mluvčí karlovarské záchranné služby Lukáš Hutta.

Co přesně bylo motivem vraždy není jasné, podle informací Práva se však mladá žena s druhem čerstvě rozešla a muž rozchod neunesl.   

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám