Hlavní obsah

Krize musela přijít, tvrdí numeroložka

Právo, ton

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

"Je to součást vývoje,“ vysvětluje globální krizi chomutovská numeroložka Camila Karolinss. Vychází z letošního letopočtu, kdy krize dopadla naplno. Rok 2009 je podle ní pro prověrku síly jednotlivců i společnosti víc než vhodný.

Foto: Šárka Tonarová, Právo

Chomutovská numeroložka Camila Karolinss

Článek

"Je to číslo 11, číslo síly, dělitelný element, můžete si ho představit jako 11 i jako dvojku, dvojmocná cifra s mimořádným vlivem. Většinu z nás pošle ke dnu, prověří však i odolnost těch silných,“ usoudila numeroložka.

Je to jako výbuch vřídla

Krizi přirovnala k přírodnímu jevu, kdy se pod povrchem země nashromáždí příliš horké vody, její tlak roztrhne půdu a vřídlo vyvěrá ven.

"Každé století má svůj krizový rok, jednadvacáté si vybralo 2009. Není však důvod k nadměrné panice. Musíme jen přežít letošek, protože už v roce 2010 se situace začne zlepšovat,“ uvedla.

Optimistický však nebude podle ní už následující letopočet. "Rok 2011 je rok čtyřky, tedy změny. K tomu se vlády ujme Uran, který působí na všechny lidi. Přinese zmatky a novinky, z nichž některé nemusí být dobré. Situace v některých částech světa přeroste v nové války a revoluce,“ varuje numeroložka.

Krize se podle ní dala očekávat. "Už v roce 2008 jsem varovala, aby lidé šetřili, pokud mají z čeho. Číslo 11 z numerického součtu 2009 napovídalo, že rok nebude dobrý pro finanční záležitosti. A protože jsme součástí vesmíru, problémy se neomezí jen na lidi. Vibrace se přenesou také na přírodu, takže můžeme očekávat i častý výskyt nebezpečných jevů, počasí nebude jen vlídné,“ dodala.

Rok Buvola bude rokem dřiny

Jisté omezení se dá očekávat i podle starých taoistů. Začal rok Buvolů, kteří jsou charakterističtí pracovitostí. Začal tedy rok tvrdé dřiny. Pozitivních výsledků dosáhne jen ten, kdo vynaloží mnoho úsilí a námahy. Je také čas dát věci do pořádku, zamést si před vlastním prahem. Čeká nás mravenčí práce, heslem roku bude "Kdo nepracuje, ať nejí“. V politice přijdou ke slovu pravděpodobně hlavně konzervativní tendence.

Naděje se však skrývá ve staré legendě, podle níž dříve lidé často putovali mnoho dní bez potravy, a bohové proto seslali na zem buvola, který jim měl vyřídit, že již hlady trpět nebudou. Měli jíst každé tři dny, ale protože buvol vzkaz popletl, jedí nyní třikrát denně. Buvol proto musí těžce pracovat, aby svůj vzkaz naplnil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám