Hlavní obsah

Skandál na Grammy: zpěvák Chris Brown zbil Rihannu

LOS ANGELES

Americký rhythm'n'bluesový zpěvák Chris Brown nevystoupil na nedělním předávání cen Grammy. Byl obviněn z těžkého zločinu souvisejícího podle police s domácím násilím, kterého se měl dopustit v neděli po poledni. I když policie nezmínila, kdo byl obětí, jeho družka Rihanna vystoupení také zrušila. Bulvární listy uvádějí, že má modřiny.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák Chris Brown (v oranžové bundě) s Rihannou odcházejí z policejní stanice v Los Angeles.

Článek

"Detektivové vyšetřují údajné domácí násilí v souvislosti s ublížením na zdraví,“ uvedlo policejní oddělení ve čtvri Wilshire v Los Angeles. "V tuto chvíli je případ předán prokuratuře v Los Angeles. Mohou být vznesena další obvinění,“ doplnili policisté.

Policie omítla potvrdit totožnost oběti násilného trestního činu. Bulvární média však celkem otevřeně píší, že zbil svou přítelkyni, zpěvačku Rihannu, která také narychlo odřekla vystoupení na slavnostním večeru udílení cen Grammy.

Novináři čekají před policejní stanicí ve Wilshire, až bude na kauci propuštěn Chris Brown.foto: ČTK/AP

Rihanna a její o rok mladší přítel byli viděni v sobotu na večeři na večírku v předvečer Grammy v Hiltonu v Beverly Hills asi 7,5 kilometru od místa, kde mělo k násilnostem dojít. V neděli se Brown zapletl do incidentu s neidentifikovanou ženou v Hollywoodu u Hancockova parku. Jejich spor začal ve voze a eskaloval poté, co oba vystoupili.

:. Chris Brown na archivním snímkufoto: ČTK/AP

Policie přijala volání na tísňovou linku 911 ve 12.30. Na místě činu našli policisté ženu, ale Brown tam nebyl. Zadržen byl v 18:30 a převezli ho na policejní stanici Wilshire.

Devatenáctiletý Brown zaplatil padesátitisícovou kauci a police jej propustila, ovšem až ve 20.35 místního času, takže už na Grammy nezazpíval hit Forever. Musel jej nahradit Justin Timberlake.

Rihanna foto: Právo

Na slavnostním večeru nevystoupila ani jeho přítelkyně Rihanna, a to bez uvedení důvodu. Její mluvčí Amanda Silvermanová pouze napsala: "Rihanna je v pořádku. Děkujeme za vaši podporu.“ Serveru E! News online sdělila, že se zpěvačka zapletla do nespecifikované silniční nehody. V té mohla přijít i k modřině.

Brown byl letos nominován na dvě ceny Grammy, mimo jiné za nejlepší mužský výkon v žánru R'n'B za podání své písně Take You Down.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám