Hlavní obsah

Na sídlišti v Pardubicích našli muže s nožem v břiše

Právo, ren
PARDUBICE

Na největším pardubickém sídlišti Polabiny v ulici Družby byl v pátek odpoledne nalezen v tratolišti krve mrtvý čtyřiapadesátiletý muž. Našel ho jeho soused. Jednou z možných vyšetřovacích verzí je vražda.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Mrtvola s nožem v břiše údajně ležela za otevřenými dveřmi panelákového bytu.

„Policisté od tří hodin odpoledne vyšetřují tento případ na místě činu. Přivolaný soudní lékař tělo ohledal a vyšetřovatel nařídil pitvu. Příčiny smrti a bližší informace nebudeme s ohledem na průběh vyšetřování v této chvíli zveřejňovat,“ uvedla mluvčí pardubické policie Markéta Janovská.

Pokud by se potvrdila násilná smrt, jednalo by se v posledních čtyřech měsících již o druhou vraždou v Polabinách a třetí v krajském městě.

V listopadu minulého roku našel mrtvého třicetiletého muže ukopaného jiným zfetovaným bezdomovcem vrátný společnosti Povodí Labe v pardubické Kunětické ulici. Policisté z činu obvinili šestadvacetiletého muže z Pardubic.

O několik dní později objevili mrtvolu ubodaného sedmadvacetiletého muže v jednom bytě v Polabinách a zanedlouho policisté dopadli i jeho vraha, kterým byl jeho vlastní o dva roky starší bratr.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám