Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Strange Visit – v opuštěném domě

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mohlo by se zdát, že adventura, která začíná tím, že se probudíte v neznámém a opuštěném domě, už nemůže nikoho zaujmout. Avšak zde není příběh tím hlavním lákadlem…

Článek

Na této hře vás zaujme spíše propracovaná vizuální stránka. Interiéry domu vypadají velmi stylově, dalo by se říci skoro až úchvatně, a tak budete přechod do každé další místnosti očekávat skoro až s otevřenými ústy.

:. Strange Visit

To však samo o sobě pro dobrou hru nestačí. Tento silný potenciál byl bohužel promarněn nízkou hratelností. Brzy zjistíte, že dům není nikterak rozsáhlý, prakticky nikoho v něm nepotkáte, a protože těch pár hádanek není moc složitých, skončíte dříve, než se začnete pořádně bavit.

:. Strange Visit

Spíše než plnohodnotnou hru je tak tento titul nutné brát jako jakousi ukázku technických dovedností a propracovaného enginu. Snad bude někdy v budoucnu použit pro tvorbu opravdové hry.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Uforia – let vesmírem

Další vesmírná střílečka? Omyl, v této hře nepadne jediný výstřel, přesto však půjde o život v každé chvíli. Pilotovat létající talíř a do ničeho přitom...

Výběr článků

Načítám