Hlavní obsah

Hollywood se zmocnil devítiletého rozumbrady, který radí jak balit dívky

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devítiletý kluk Alec Greven tak dlouho přemýšlel, jak balit spolužačky, až napsal knihu How To Talk To Girls (Jak se bavit s dívkami), která má kupodivu úspěch. Filmová společnost 2Oth Century Fox zavětřila a prakticky okamžitě po vydání po právech na knihu skočila, uvedl server Variety.

Článek

Jak se bavit s dívkami má být první ze série knížek. Vyšla koncem listopadu v nakladatelství Harper Collins. Filmová práva se týkají také všech budoucích dílů.

Studio zatím nevybralo scenáristu nebo producenta filmu, ale člen vedení 20th Century Fox Alex Young je prý z chlapce nadšen. Společnost si práva pojistila ještě dříve, než se devítiletý "odborník" začal objevovat v amerických televizních pořadech.

Alec napsal svou knížku jako úkol ve třetí třídě, aby prý pomohl spolužákům prolomit ledy. Některé jeho rady mohou znít legračně: "Ukaž své schopnosti, třeba hraní fotbalu nebo cokoliv jiného, v čem jsi dobrý" nebo "Může být těžké získat dívku. Někdy to může trvat roky!", ale ve své jednoduchosti občas odhalují moudrost: "Musíš si být vědom, že dívky vyhrají většinu hádek."

Knížka má 48 stránek a je rozdělena do kapitol podle témat "zamilovanost", "získání si pozornosti", "o čem se bavit" nebo "komplimenty". Alec se prý už jednou zamiloval, ale moudrosti získává hlavně sledováním ostatních.

Výběr článků

Načítám