Hlavní obsah

VIDEO: Zuzana Norisová předvede ve StarDance ultra krátké mini šatičky

PRAHA

Na čtvrtečním tréninku StarDance jsme se zaměřili na dámy z českého showbusinessu. Zuzana Norisová má zablokovaný krk, Jana Doleželová natažený zádový sval a Dana Batulková prozradila, že ji vůbec nesedla rumba, ovšem na tango, které předvedou už tuto sobotu, se prý vyloženě těší. Norisová mimo jiné také Novinkám prozradila, že bude mít velmi krátké šatičky.

Článek

"Při minulém tanci jsem se skoro u přemetu zamotala do závojů. Teď mám tedy kratičké šaty. Teď mám tak kratičké, že možná diváci uvidí i něco, co by nechtěli," smála se na tréninku Norisová. Ten vzhledem k zablokovanému krku musela se svým tanečníkem absolvovat zejména v teoretické rovině.

Ani Jana Doleželová není zdravotně zcela v pořádku. "V tangu se cítím docela dobře. Jen jsem měla trochu namožené svalstvo a při dnešním tréninku mi trochu křuplo v zádech a skončila jsem u lékaře na injekcích. Takže se teď napravuju a věřím, že to do soboty bude v pohodě," uvedla Doleželová.

Dana Batulková nemá ráda rumbu a netají se tím. Trénink ji ovšem velmi baví a užívá si nošení tanečních šatů, na které si prý už zvykla a začalo se jí jejich nošení velmi líbit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám