Hlavní obsah

VIDEO: Ochutnávka z automobilového simulátoru NFS Undercover

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Série závodních her Need for Speed (NFS) je v počítačovém světě již mnoho let. Přesto se každý rok objevují nové a nové díly. Nejnovějším přírůstkem do herní série je nyní hra Need for Speed Undercover. Pokračování je tentokráte inspirováno nejen úspěchy dílů předešlých, ale i konkurenčních her v podobě GTA IV nebo Burnout.

Článek

Další díl herní série automobilových simulátorů NFS Undercover vrací celou sérii zpět k jejím kořenům a znovu přináší hazardní honičky s policií, nejsilnější auta na světě a spektakulární silniční souboje. Děj hry se odehrává v centru velkoměsta Tri-City Bay Area.

Pokračování obohacuje hru o nové herní módy. Chybět nebudou ani již dříve použité módy, které ale budou podle vyjádření výrobce značně vylepšené. O vše se stará vylepšený herní engine spolu s nezaměnitelnou herní atmosférou a zběsilými automobily.

:. Ukázky ze hry Need For Speed Undercover. Zdroj: Archiv

Tváří nového automobilového simulátoru NFS přízviskem Undercover je herečka Maggie Q v roli hlavní postavy vysokorozpočtových živých akčních sekvencí původního příběhu.

Ve hře ztvární Maggie Q roli federální agentky Chase Linh, působící coby svůdná manažerka, která najímá hráče pro práci v utajení a provází je průběhem hry. Čekají na ně nebezpečné úkoly a soutěžení v závodech za účelem infiltrace a zničení nebezpečného mezinárodního zločineckého syndikátu.

:. Herečka Maggie Q si zahrála například ve filmech Mission Impossible III a Smrtonosná past 4. Foto: Archiv

Titul Need for Speed Undercover by měl být dostupný letos v předvánočním čase, a to pro herní konzole Xbox 360, PlayStation 2, 3 a Portable (PSP), Nintendo Wii a DS, ale také pro počítačové sestavy i mobilní telefony.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám