Hlavní obsah

Kdy pro zahradní techniku? Teď v září!

Novinky, (ha)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Sekačka, traktůrek, řetězová pila a další technika stejně jako třeba bazény, jízdní kola nebo zahradní nábytek se snad ještě nikdy se nedaly pořídit tak levně, jako právě v těchto dnech.

Článek

Největší prodejce zahradní techniky a bazénů Mountfield totiž přišel se zcela mimořádnou krátkodobou akcí, kdy nabízí veškerý svůj sortiment se slevami ve výší od 12 do 63 procent.

„Tyto velké slevy poskytujeme na modely roku 2008, nejde tedy rozhodně o žádný výprodej,“ upozorňuje obchodně ekonomický ředitel této společnosti Pavel Beneš. Podle něj se touto mimořádnou akcí společnost připravuje na příští sezonu: „Chceme uvolnit místo pro modely roku 2009,“ vysvětluje Beneš.

Co to pro zákazníky znamená? Při nákupu zahradní techniky nyní ušetří spoustu peněz. Například rotační sekačky je možné nyní u Mountfieldu pořídit s až 42% slevou. Zahradní traktory si můžete koupit již od 24 990 korun, řetězovou pilu již od 3 990 korun.

Ani ten, kdo uvažuje o pořízení bazénu, by neměl váhat. Například na všech 16 modelů nadzemních bazénů Azuro De Luxe poskytuje tento prodejce slevy ve výši 17% až 40%, rodinné zapuštěné bazény lze pořídit dokonce se slevou 25% až 45 procent. Tepelné čerpadlo pro ohřev bazénové vody je k dostání se slevou 57 % za 16 990 korun.

Kvalitní zahradní nábytek ze švédské borovice, exotického meranti či tropického teaku nebo eukalyptu lze od 11. září koupit v Mountfieldu se slevami 21 až 46 procent.foto: Mountfield

Velmi zajímavé jsou i slevy na jízdní kola. Všech 43 modelů, které má Mountfield v nabídce, se dá koupit se slevami od 15% až po zcela neobvyklých 63 procent.

Pro ty, kteří uvažují například o pořízení zahradní techniky a trápí je, že už je vlastně konec sezony, je tu ještě jedna dobrá zpráva: „Protože si stojíme za kvalitou svých produktů, poskytujeme na veškerý náš sortiment 7letou záruku, tedy až do roku 2015. Takže pořídit si třeba rotační sekačku nyní na podzim velmi výhodně při naší mimořádné akci se určitě vyplatí,“ říká Pavel Beneš.

Reklama

Související články

Jak si vybrat sekačku

Komerční článek - Ze všech stran se na nás valí nabídky různých sekaček, motorových kos, zahradních traktorů a dalších zahradních pomocníků. S takovým...

Pracant i příjemný společník

Komerční článek - Zahradní traktory se stávají doslova mazlíčky mnoha majitelů větších zahrad, kteří si chtějí práci významně ulehčit a zároveň ušetřit čas.

S čím na vysokou trávu?

Léto, jak má být, řeknete si. Vlhko kvůli záhonům a teplo na koupání v bazénu. Jenže tahle kombinace svědčí také trávě, která roste jako divá a rozpíná...

Výběr článků

Načítám