Hlavní obsah

VIDEO: Škoda 120 při plouživém předjíždění vytlačila nákladní tatru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HAVLÍČKŮV BROD

Na silnici mezi Havlíčkovým Brodem a Světlou nad Sázavou došlo na konci července ke kuriózní dopravní nehodě, při které sice nebyl nikdo zraněn, ale naše redakce získala autentické video ukazující průběh nehody. Řidička ve Škodě 120 předjížděla nákladní tatru a při zařazování do pravého pruhu tatrovku vytlačila mimo silnici do příkopu.

Článek

Nehoda se stala 29.července přibližně kolem 15:00 na komunikaci č. 150 pod horním Chlístovem u Havlíčkova Brodu.

Podle autora videa ve škodovce seděla řidička, která již před nehodou měla co dělat, aby udržela auto na silnici. Jela uprostřed silnice, což byl důvod, proč autor začal jízdu natáčet. Jaký bude mít jízda konec ale netušil.

Po nehodě řidička nezastavila a jela dál. Řidič tatry se rozhodl, že zavolá policii, jen pokud se mu nepodaří z příkopu, kam jej škodovka vytlačila, vyjet. Tatra se nakonec na vozovku úspěšně vrátila.

Svědkové nehody zjistili, že auto řídila žena, která pracuje v jedné restauraci v blízké obci. Škodovka byla údajně před podnikem zaparkovaná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám