Hlavní obsah

Leoš Mareš údajně spal s prostitutkou a byl při tom nafocen

– PRAHA • Aktualizováno
Novinky, jky

Leoš Mareš měl spát po prohýřené noci ze soboty na neděli s prostitutkou. Ta ho měla ještě ke všemu nafotit a následně ho zřejmě i vydírat. V úterý o tom informoval deník Blesk. Úspěšný moderátor má však dlouholetou známost - Moniku Poslušnou, se kterou má dvouletého syna Jakuba. Na léto navíc pár plánoval svatbu.

Článek

Vše se mělo odehrát po odchodu z klubu Infinity na pražské Floře, odkud měl Mareš odejít po půlnoci s pohlednou blondýnkou. Fotografii, kterou Blesk zveřejnil, měla žena pořídit až v 5:19 ráno, krátce poté, co Mareš po údajném sexu usnul. Pětihodinová bublina je v tomto případě tedy opravdu zvláštní. Blesk ovšem tvrdí, že v pátek přinese i fotografii ze samotného sexu.

"Jsem z toho samozřejmě úplně špatnej. Nevím, co se bude teď dít. Netrpím na stavy, které se dají charakterizovat jako okno, ale je fakt, že ze sobotního večera, konkrétně z toho, co se dělo v baru Infinity, si nepamatuju vůbec nic. Jediné co vím, je to, co mi říkal kamarád, který tam se mnou byl, že tam pak za mnou přišli lidi s nějakýma drinkama a nevím, jestli mi třeba dal někdo něco do pití, nevím," vyjadřoval se ke skandálu Mareš v Ranní show na Evropě 2.

Vydírala ho prý žena

"Prostě si vůbec nic nepamatuju a z pozdějších událostí si prostě myslím, že na mě někdo udělal boudu s jednoznačným účelem mě připravit o peníze a nebo vydělat velké peníze. Faktem je, že mi v pondělí zazvonil telefon z neznámého čísla a tam se ozval ženský hlas, který řekl: ´Mám velmi kompromitující fotografie vaší osoby, o které mají zájem bulvární média. Kolik dáte peněz?´," tvrdí Mareš, že byl vydírán.

Dále Mareš uvedl, že když se zeptal, kdo volá, tak mu bylo odpovězeno: "To je snad jedno, kdo volá. Říkám, že mám prostě velmi, velmi, velmi kompromitující fotografie vaší osoby a ptám se, kolik mi dáte peněz, tak jsem prostě položil telefon, protože jsem nevěděl, co na to mám říct," reagoval v úterý ráno Mareš.

Fotila se i při intimní činnosti

„V pondělí mi tedy volali z Blesku, že ty fotografie mají. Vypadá to, že někdo využil situace, aby vydělal. To nejhorší mě čeká asi ještě v pátek, kdy má prý vyjít fotografie, jak ležím nahý na posteli v nějakém privátu, jsem mimo. A co vše asi můžete udělat s člověkem, který spí a je pod vlivem nějaké látky. Asi mě teďka čeká takové těžší období,“ pokračoval smutně Mareš.

Mareš také řekl, že se dozvěděl, že existuje i fotografie, kdy on bezvládný spí a dotyčná žena se fotí u toho, jak "něco vykonává". "A pak existuje prý další fotka, kde jako důkaz, že jsem to já, fotí sama sebe s mým mobilním telefonem a kreditní kartou," řekl Mareš. Zdá se, že fotografie byly pořízeny velkým kvalitním fotoaparátem a ne například mobilním telefonem.

Přítelkyně stojí při něm

"Pro mě je to nejhorší mediální chvíle. Ty fotky byly poslaný do bulváru prý neuvěřitelně rychle a pak se mě ještě zkusila vydírat, takže cíl byl jasný - vydělat peníze. Důležité je, že jsem to v úterý řešil s Monikou, to je teď nejdůležitější," svěřoval se Mareš.

"Poslala mi pak (přítelkyně) zprávu, která mě úplně rozsekala: ´Jsme rodina, držíme při sobě, miluju Tě, tohle zvládneme,´ tak musím říct, že v té těžké chvíli mě to vážně dostalo," řekl Mareš.

Dodal také, že si uvědomuje, že tohle je první kauza, která by jejich vztah snad mohla opravdu ohrozit a že si nesmírně váží toho, že všichni blízcí a zejména jeho přítelkyně Monika Poslušná stojí při něm.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám