Hlavní obsah

Monaco Elite a jeho elitní Fiat 500

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Značka Monaco Elite se naučila úpravy vozů na motocyklech a speciálních vozech vyrobených na zakázku. Ovšem nebrání se přizpůsobení jakéhokoliv vozu. Ani Fiatu 500.

Foto: Monaco Elite, Novinky

Monaco Elite Fiat 500 M

Článek

Pro majitele tohoto vozu nabízí speciální úpravu, která na ulici vzbudí jistě velký ohlas. Automobilů s matným lakem totiž moc na světě nejezdí (pomineme-li staré Škody 105, ale ty neměly mat na karoserii ve standardní výbavě). Tento vůz svým tmavě šedým lakem téměř ani nepustí oči k dalším částem vozu, které také doznaly změn.

Tak kupříkladu přední část - zde už nenajdeme ozdobičky z chromu a výrazné vstupy vzduchu. Monaco Elite připravilo decentní zakrytí mřížkami, které nechávají sice prostor pro chlazení, ale jinak přední část vyhladí a sjednotí.

Monaco Elite Fiat 500 Mfoto: Novinky/Monaco Elite

Na bocích vozu si pak můžeme povšimnout zvětšených blatníků, které jsou ke karoserii jakoby přinýtované. Ve výkrojích se pak otáčí pětipaprsková šetnáctipalcová kola.

Změny najdeme i v interiéru, ale ty jsou pouze v rámci barev. Nyní forma nabízí polstrování sedadel a přístrojové desky v kůži s barvou „Dark Tobbaco“.

Když už jsme se oklikou vrátili k barvám, je třeba říct, že Monaco Elite připravuje pro vůz sérii dalších dvanácti matných barev. Ty však budou připraveny až v průběhu příštího roku.

Různá barevná provedení pro Monaco Elite Fiat 500 Mfoto: Novinky/Monaco Elite

Firma upravila prý i řídící jednotku motoru. Bohužel však nespecifikovala, jakých výkonů dosáhla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám