Hlavní obsah

Muži leželi se zlomenýma nohama na dálnici

Novinky, pno
NÝŘANY

Hasiči zasahovali večer na dálnici D5 směrem na Prahu mezi Sulkovem a Liticemi. Při nehodách zde byli sraženi dva muži, kteří se zlomenýma nohama leželi v příkopu u dálnice. Nehody vyšetřují policisté.

Článek

První nehoda na 86.kilometru byla hasičům ohlášena po dvacáté hodině. Po příjezdu na místo záchranářům řidič auta oznámil, že někoho srazil. Zda se jednalo o zvíře nebo člověka ale nebyl schopen upřesnit.

„Hasiči spolu s policisty prohledali asi 600 metrový úsek v obou směrech dálnice od místa údajného střetu. Nikoho ale nenašli a proto se vrátili zpět na základnu,“ řekl mluvčí plzeňských hasičů František Vaško.

Po třiadvacáté hodině však byli záchranáři opět přivoláni na dálnici na 84.kilometr, kde měl být ve středovém pruhu sražený člověk. Po dojezdu na místo hasiči zjistili, že jsou na místě rovnou dvě zraněné osoby.

„Jeden z mladíků ležel mezi středovými svodidly a druhý mezi keříčky pod svodidlem. V obou případech se jednalo o zlomeniny dolních končetin,“ doplnil Vaško.

Druhá nehoda se přitom stala asi 1,2. kilometru od první události. „Nacházely se zde i plastové části vozidla. Policisté vyšetřují, proč řidič u první nehody udal jiné místo střetu,“ uzavřel Vaško.

Reklama

Výběr článků

Načítám