Hlavní obsah

Kotě přežilo v pračce praní i ždímání

Novinky, BBC, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

V britském hrabství Durham přežilo desetitýdenní koťátko hrůznou projížďku v bubnu automatické pračky. Kočičky Molly točící se v pračce si všimla její jedenáctiletá majitelka Bethany Hallová přes průhledná dvířka pračky. Zdálo se jí, že pračka vydává podivné zvuky. Okamžitě zavolala svoji mámu.

Článek

"Chytla mě velká panika, když jsem ji spatřila, ale naštěstí máme jednu z těch praček, které jdou vypnout hned," řekla matka Bethany Sonia.

"Museli jsme ale ještě čekat dvě nebo tři minuty, než pračka vypustila celou nádrž a prádlo trochu vyždímala. Když jsem se dotkla skla, tak jsem cítila, jak je horké. V ten moment jsem si říkala, že to jistě nemohla přežít," pokračovala v líčení události Sonia Hallová.

"Když jsme konečně mohli dvířka pračky otevřít a vyndat veškeré prádlo okolo koťátka, tak to jen sedělo, mělo zavřené oči a mňoukalo," uvedla Hallová. Rodina okamžitě vyjela do nejbližší veterinární ordinace, kde kočku ošetřili.

"Molly k nám byla přivezena ve velmi špatném stavu a mysleli jsme, že se z toho nedostane. Předvedla ovšem, že je opravdový bojovník a na léčbu reagovala neuvěřitelně dobře," řekl veterinář Jacqui Molyneux.

"Po této události už budeme na Molly dávat daleko větší pozor. Celá rodina si myslí, že je opravdu zázrak, že se jí povedlo přežít," dodala Hallová.

Reklama

Výběr článků

Načítám